O JK Western Ranchu

JK Western Ranch nalazi se u prirodnom okruženju nadomak Dugog Sela. Proteže se na površini od preko 30.000m2, a na njemu se u prosjeku nalazi oko 20 konja. U vlasništvu JK Western Rancha trenutno je 7 konja, a ostali konji nalaze se na pansionskom smještaju i ujahivanju. Osim 18 boxova za konje, u sklopu rancha nalazi se vanjsko otvoreno pješčano jahalište (manjež) 50m x 25m, zatvoreno pješčano jahalište (Round Pen) 20m promjera, travnati ispusti (ispaša, cca 20.000m2), zimski ispusti, omeđeni električnim pastirom (cca 5.000m2) te niz dodatnih sadržaja za konje i jahače
(pogledajte pod Pansionski smještaj, njega i ujahivanje konja).

 
JK Western Ranch otvoren je za sve posjetitelje (uz najavu) svakim danom od 9h do 18h, osim ponedjeljka (dan odmora za konje i osoblje rancha). Najava posjetitelja je obavezna, kako bismo se pripremili za svakog polaznika western škole jahanja ponaosob te kako se na ranchu ne bi stvarala nepotrebna gužva, koja uznemirava životinje.

Upravo iz tog razloga ljubazno molimo sve posjetitelje za pridržavanje kućnog reda rancha, kojeg se pridržava i samo osoblje rancha. JK Western Ranch rado prima sve posjetitelje, ljubitelje životinja, jahanja ili tek druženja u prirodnom okruženju, međutim, u fokusu rancha nalaze se životinje, prvenstveno konji, pa su uvjeti na ranchu prije svega podređeni njima, kako bi bili zdravi, zadovoljni i opušteni.
 

Pozivamo sve ljubitelje konja, jahanja, prirode, životinja i druženja! Veselimo se Vašem posjetu!

Vezane stranice