Škola western jahanja za sve uzraste

JK Western Ranch nudi tečajeve western jahanja, uz profesionalno stručno vodstvo licencirane trenerice western jahanja te asistentice, u velikom otvorenom jahalištu s pijeskom, ili, u slučaju lošeg vremena, natkrivenom okruglom jahalištu (Round Pen). Za polaznike škole western jahanja na raspolaganju su školski konji JK Western Rancha. Isto tako, polaznik može pohađati tečajeve sa vlastitim konjem, ukoliko se isti nalazi u pansionskom smještaju na JK Western Ranchu. Svakog polaznika očekuje ugodno druženje u klupskim prostorima uz samo jahalište, u familijarnoj i opuštenoj atmosferi.

Škola western jahanja odvija se u nekoliko kategorija:

  • djeca početnici (bez obzira na dob)
  • djeca napredni jahači
  • odrasli početnici
  • odrasli napredni jahači

Nakon osnovnog tečaja western jahanja, škola uključuje i terensko jahanje, odnosno jahanje u prekrasnoj prirodi u okruženju JK Western Rancha. Uz klupske prostore za druženje, za sve članove osiguran je i prostor za presvlačenje, wc, tuš, sedlaona i parkirno mjesto.
 

Škola western jahanja održava se svakodnevno, osim ponedjeljka (dan odmora za konje i osoblje Rancha), a termini se dogovaraju sa svakim polaznikom ponaosob.

Možete nam se obratiti direktno putem telefona, ili nam možete poslati upit, odnosno zahtjev za upis, putem našeg obrasca za kontakt i prijave.

Vezane stranice